Embed this content in your HTML

Search

Edit this Super RSS.
Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

Servicii profesionale de Parcare la 3 minute de Aeroportul International Cluj si toate facilitatile incluse: transfer gratuit intre parcare si terminalele de plecari-sosiri din Aeroport sau oricare alta locatie din Cluj-Napoca, punct special amenajat pentru descarcarea/ incarcarea/ cantarirea bagajelor, WC, supraveghere video si agent de paza 24/7, tarife flexibile, sistem de iluminat nocturn adecvat, internet wireless gratuit.
  0 0
 • 10/16/18--14:04: Parcare aeroport Cluj Napoca (chan 74533328)
 • Parcare aeroport Cluj Napoca: https://dezpezziauto.ro iti arata cum sa economisesti bani folosind inteligent mijloacele moderne de informare. Tarife parcare aeroport pe masura unui parking aeroport la inaltimea tuturor cerintelor si exigentelor.

  Cast:Parcare aeroport Cluj


  0 0
 • 10/18/18--09:34: Parcare aeroport Cluj Napoca (chan 74533326)

 • 0 0

  Dezpezzi Park & Fly: https://dezpezziauto.ro Servicii profesionale de Parcare la 3 minute de Aeroportul International Cluj si toate facilitatile incluse: transfer gratuit intre parcare si terminalele de plecari-sosiri din Aeroport sau oricare alta locatie din Cluj-Napoca, punct special amenajat pentru descarcarea/ incarcarea/ cantarirea bagajelor, WC, supraveghere video si agent de paza 24/7, tarife flexibile, sistem de iluminat nocturn adecvat, internet wireless gratuit.

  Cast:Parcare aeroport Cluj


  0 0

  Parcare aeroport Cluj-Napoca - https://dezpezziauto.ro
  Servicii premium, convenienta, siguranta, iar preturile sunt garantat cele mai bune. Fiecare calatorie cu avionul, indiferent daca este in interes de afaceri, in scop turistic, pentru un sejur sau o vacanta, implica problema transportului si accesului la aeroport cat mai facil si mai putin costisitor, atat pentru pasagerii din Cluj-Napoca cat si din tara. Cu Dezpezzi Park & Fly ai siguranta ca beneficiezi de cel mai mic pret de pe piata, avand aceleasi beneficii si servicii de calitate premium. Alege acum serviciul de parcare pe termen lung sau scurt oferit de Dezpezzi Park & Fly Cluj-Napoca, parcare aeroport Cluj. REZERVARI SI INFORMATII LA : 0736 047 538 - 0749025481 . Multumim !

  Author: avatarparcareaeroportclujnapoca
  Tags:
  Posted: 19 October 2018


  0 0

  DezPezzi Park & Fly : https://dezpezziauto.ro iti pune la dispozitie un pachet complet de servicii profesionale de parcare aeroport Cluj si transfer gratuit de la sau inspre Aeroportul International Avram Iancu precum si catre diferite alte locatii din Cluj-Napoca.

  REZERVARI SI INFORMATII LA : 0736 047 538

  Author: avatarparcareaeroportclujnapoca
  Tags:
  Posted: 19 October 2018


  0 0


  0 0

  Parcare Aeroport Cluj Park & Fly : https://dezpezziauto.ro

  Doresti sa pleci intr-o calatorie dar nu stii unde sa-ti lasi masina in siguranta? Dezpezzi Park & Fly te poate ajuta... Rezervarea se face direct pe site-ul nostru: https://dezpezziauto.ro sau la numarul de telefon: 0736047538 . Iti garantam cele mai bune servicii la cele mai accesibile preturi !

  #DezPezzi
  #parcareaeroportCluj
  #parkingaeroportCluj
  #parcareaeroport
  #tarifeparcareaeroportCluj

  Cast:Parcare aeroport Cluj


  0 0
 • 10/26/18--12:26: Parking aeroport Cluj (chan 74533328)
 • Doresti sa-ti lasi masina in siguranta pe timpul calatoriei tale si in acelasi timp sa beneficiezi de servicii premium la cele mai accesibile preturi? Dezpezzi Park & Fly te asteapta cu drag ! Pentru mai multe detalii sau rezervari, contacteaza-ne pe site-ul nostru: https://dezpezziauto.ro sau la numarul de telefon: 0736047538 #DezPezzi #parcareaeroportCluj #parkingaeroportCluj #parcareaeroport

  Cast:Parcare aeroport Cluj